Vakantiehuisjes

Vakantiehuisjes

In de winter 21/22 zijn we hard aan het werk geweest om enkele  vakantiehuisjes verhuurklaar te hebben.

Vanaf juli 2022 hebben we een comfort huisje ‘De Lummelaar’ beschikbaar (met eigen douche) en een basis huisje ‘De Luiwammes’ (zonder eigen douche).

De Lummelaar is het rechter huisje op de foto … aan deze zijn we nog druk bezig om af te krijgen. Op Facebook zijn onze vorderingen te volgen.

De Luiwammes

De Luiwammes is gezellig en met oog voor detail ingericht in de stijl van de jaren 80 en geschikt voor 4 personen, verdeeld over 2 slaapkamers.

Voorzien van 2 2-persoonsbedden, eigen toilet, terras met tafel en 4 stoelen, bluetooth speaker en een ingerichte keuken met koelkast,  inductiekookplaat, magnetron, waterkoker en Nespresso apparaat.

Gebruik van bedlinnen en handdoeken (1 set pp) is inbegrepen.

Bij aankomst zorgen wij dat je bedje is opgemaakt.

Onze Sleurhut

Het is ons eigen oude vrolijke Adria caravannetje.  Ingericht met een bed voor 2 personen, een klein zitje voor 2, keukentje met gasfornuis en koelkast, oventje, koffiezetapparaat, waterkoker, keukengerei en voldoende bergruimte voor je eigen spullen.

Verder hebben we de luifel er aan gezet met een tafel en 2 stoelen, zodat je lekker beschut buiten aan tafel kunt eten.

Hij staat aan de zonkant van het veld, maar voor de koude avonden staat er een electrisch kacheltje in.

Qua locatie is de plek het dichts bij het sanitair (nr 1).

Gebruik van bedlinnen en handdoeken (1 set pp) is inbegrepen.

Bij aankomst is je bedje al fijn opgemaakt.

Lekker ontbijtje

Voor als je jezelf lekker wil verwennen in de ochtend …

Vul de dag  ervoor  de bestellijst in, gooi in de bak en je heerlijke verse broodjes of croissants, sapje, gekookte ei, yoghurt, granola of fruit voor je ontbijt staan om half negen de volgende morgen voor je klaar in de lockerkast in de gezamenlijke binnenruimte.

Grote en kleine wasjes

Het is vakantie en tijd om te kaaiewaaien … dat weten we … maar af en toe frisse kleren, handdoeken of beddengoed is toch wel fijn.

Gooi het in onze wasmachine … lekker makkelijk.

Onze bieb

Net buiten het hek van de camping staat onze bieb.

Kies een boek en ga lekker zitten lezen of leen een boek.

Als je zelf een boek uit hebt en niet meer nodig hebt, mag je deze natuurlijk ook in de bieb achterlaten en een ander boek voor jezelf meenemen.

Kampvuurtje

’s Avonds eindeloos staren in de vlammen van een knisperend kampvuur.

Midden op het terrein ligt de vuurplaats waar je lekker met je eigen stoel, in een luie hangstoel of op een boomstam omheen kunt zitten … genieten van mooie zomeravonden.